Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné perkusie
- Bzučí tichúčko
- Ako taký čmeliačik
- Žiadne uziapané kazú
- Bzučí slabúčko
- Tesniaci drevený krúžok membrány je extrémne krehký
Je to také kazoo pre princezny. Je malinké a strašne krehké, aj dúchať doň treba jemne. Ale keď sa to naučíte, odvďačí sa vám krásnym jemným bzukotom.
Výmena membrány je však ešte citlivejšia. Keď chcete vybrať tesniaci drevený krúžok, s najväčšou pravdepodobnosťou ho zlomíte "po letokruhu".
- už len zavrieť oči a počúvať dážď
super nástroj na relax
Výrazný, silný zvuk, myslel som že ho bude treba zatlmiť ale nakoniec hrám bez tlmenia, ten zvuk si treba užívať.
Thomas je lepší.
- Pekne farebný
- Bol zle zložený a keďže sme to držali 1.x v rukách nevedeli sme to hneď "sfunkčniť".
Druhýkrát by som kazoo asi radšej kupovala v hudobninách a nie takto bez vyskúšania cez internet.
Mám trojročného vnuka a tomu sa tento darček veľmi páčil. Teraz nás všetkých zabáva. Akurát som mala prikúpiť štuple do uší :) Ale je to super keď má z toho radosť.
Pekný zvuk, nástroj vhodný na relaxáciu a meditáciu.
- Lacný.
- Vydáva to slabý a krátky zvuk. Ostrý, špicatý koniec struny sa zachytáva o prst.
- Lacný.
- Vydáva to veľmi slabý a krátky zvuk. Ostrý, špicatý koniec struny sa zachytáva o prst.
- hardwood
- Je aj hrubšia drahšia varianta
Je aj hrubšia drahšia varianta
- Úžasný meditačný nástroj: má krásny, jemný tón podobný zvonkohre a nemohla som urobiť lepšiu kúpu. Upokojuje aj deti pred spaním :)
Som spokojná s tovarom.
- Šikovná na cesty. Synator sa s radosťou učí brnkať aj keď má hudobný hluch . Nemôžme všetko vedieť, vyniká v inom. A na rozdiel od klasických nástrojov tu sa dá hrať intuitívne takže to nedráždi uši.
Málo dostupných hotových zápisov slovenských ludoviek a riekaniek. Musím mu prepisovať klasický notovy zápis na kalimbovy
- krásne znejú :)
- Relax
krasny zvuk
prevedenie nie je prilis kvalitne
Pri niektorych tonoch nepekne “plechovo” zarezonuje, inak fajn
Zatiaľ sa len učím hrať na produkte. Som s ním spokojná. Dorazil nepoškodený a naladený.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »