Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné perkusie
Ak chcem niečo predať, najskôr to treba mať skladom
- Zvuk
Vážne reálny zvuk. Teda aspoň sa mi zdá vzhľadom k tomu, že nemám vlastne žiadny talent. Ale deti sa tešia. A hlavne nezaberá žiadne miesto.
- Zvuk
- Palička k mise je potiahnutá s kožou
- Palička k mise je celodrevená
- vysoká kvalita, výborný zvuk, veľká spokojnosť!
Skúsenosti s kalimbou nemám, takže neviem posúdiť jej ne/výhody. V každom prípade, hrá sa mi na nej skvele a objavila som nového koníčka :-)
Kupované ako darček pre dcéru. Dcéra je veľmi spokojná. Je začiatočník, ale naučila sa rýchle na ňom hrať
Príjemné spracovanie, farba, tvar i zvuk. Pekná hračka pre začiatočníkov.
Súčasťou balenia bolo puzdro na zips, kladivko na ladenie, handrička na čistenie, nálepky na klaviatúru, náprstníky a notový zápis pre pár pesničiek.
krasa zvuk drevo mahagonik perfect
- pekny produkt
Je to nefunkcne,vynalozenie velkej sily aby to aspon nejako brnklo,blud
Krásny drevený stojan na handpan, ideálna výška pre hranie v stoji. Mäkké penové konce sa pod váhou handpanu deformujú. Snáď nejakú dobu vydržia. Inak som so stojanom spokojný....
- pomerne lahky
- dobry zvuk
- vhodny pre zaciatocnika
- cenu by som si predstavoval inde
Tazko popisovat, som uplny zaciatocnik, preto som volil lacnejsi, naschval som chcel umelu blanu aj telo, tento produkt bol prijatelny a splna ucel. Kvalitu zvuku prirodzene ja nemozem posudit.
Spĺňa požadované kritériá
- Nádherne vyzerá
- Krásny zvuk
- Množstvo doplnkov v balení
- bzučí jak divá sviňa
- nepotrebujete k nemu mikrofón
- bzučí jak divá sviňa
Človek by si pomyslel, že kazoo ako kazoo, ale vôbec to nie je tak. Najväčší rozdiel je asi v tom, z akého materiálu je kazoo vyrobené. A medzi drevom, plastom a plechom sú markantné rozdiely. Toto kazoo "prebzučí" všetky ostatné. Najlepšie je asi mať doma všetky 3 druhy. Nestojí to moc a každé kazoo využijete na iný druh hudby.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »